Massage

På Caroline Amalievej 109, finder du min klinik, hvor du kan hive en times tid ud af kalenderen og få bearbejdet dine ømme muskler i behagelige omgivelser.


Giv dig selv tid enten før eller efter behandlingen til en dejlig gåtur i de naturskønne omgivelser langs Mølleåen.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og give dig en god oplevelse for krop og sjæl.

Bestil en tid her

 
 
 
 
 

Massage i Brede ved Lyngby – kom smerterne til livs og få større velvære


Hvis du kunne tænke dig en skøn omgang massage i Brede, er du mere end velkommen hos Bali Massage.


Jeg tilbyder blandt andet hot stone massage og balinesisk massage, som minder en del om thai massage.

Thai massage i Brede?

Prøv balinesisk massage i stedet


Balinesisk massage er ikke lige så kendt i Danmark som thai massage. Hos Bali Massage, kan du stifte bekendtskab med denne form for massage, som er kendt for at være en smule blidere end traditionel thai massage.

I Brede ved Lyngby har jeg min klinik med fokus på balinesisk massage – en teknik, jeg har lært i mit hjemland Indonesien.


Massagen bygger på gamle traditioner og er, til forskel fra thai massage, baseret på aromatiske olier, som med strøg, æltning og tryk arbejdes ind i huden og løsner op for spændinger i musklerne og sætter gang i blodomløbet.


Tag en pause i hverdagen – med massage i Brede ved Lyngby


En gang i mellem kan man trænge til at blive genstartet og begynde forfra med ny energi. En behandling hos Bali Massage kan give dig et tiltrængt boost, når din forkrampede krop giver slip på spændingerne og slapper af, så blodet igen kan strømme frit til musklerne.


Bestil tid til hot stone massage eller balinesisk massage i Brede ved Lyngby på telefon 42 83 78 78 eller via online booking og oplev fornyet energi og velvære, som din krop vil takke dig for.


Velkommen hos Bali Massage!